Fabis që nga viti 2009 është përfaqësuesi zyrtar i Koncernit Förch nga Gjermania. Ne ofrojmë mbi 80.000 artikuj të ndryshëm dhe mbulojnë territorin e Kosovës dhe Shqipërisë. Klientët kanë mbështetje telefonike 24 orë në ditë.

Förch ka mbi 100.000 klientëve në më shumë se 50 vende Botërore. Ne kemi qenë të suksesshëm në sajë ndërkombëtare të tregut të artikujve profesionale me cilësi të lartë të prodhuara në Gjermani dhe shitjes dhe të logjistikës të shkëlqyer ekip.
Mirsevini në FABIS
Ballina Rreth ne Sherbimet Produktet Kontakt
Vetura
Ndërtimtari
Metalurgji
Shërbime Industrie
Produktet
Katalogu i Produkteve
FÖRCH
shikoni në Katalog, ndoshta do gjeni atë që kërkoni.

FÖRCH Internationale
në më shumë se 50 vende Botërore.
Rrjeti International
Risi nga Förch
FÖRCH & 1899 Hoffenheim
Sëbashku me rezultate më të mira. Ne besojm se ata kan potencial.
www.fabis.biz | Alle Rechte vorbehalten © 2009 Reserviert | von Donqi entwickelt

Originaltext